Kids Op woensdagmiddag repeteren de kids in twee leeftijdsgroepen: De Puppy’s vanaf 4 jaar van 14.30 -15.00 De Kids, vanaf 8 jaar van 15.15 tot 16.15 Omdat iedereen genoeg aandacht, solo-mogelijkheden en speelervaring moet kunnen opdoen zijn de groepen niet groter laten worden dan 15 zangers. Af en toe wordt er van je verwacht dat je thuis iets oefent, zeker als je een solo mag zingen.
Algemene info: Vanaf 4 jaar kun je meedoen met de zangwerkplaats. Je krijgt een aanmeldingsformulier. Alle informatie komt over de mail (dus geregeld kijken!) Je krijgt de muziek en liedteksten op de repetitie. Je zorgt zelf voor een leuke multomap met insteekhoesjes. Over de mail krijg je een linkje voor onze dropbox. Daar staan alle oefentracks in, teksten, bladmuziek en foto’s van optredens. Als je een keertje niet kunt komen meld je je af. Je mag eens per jaar een baal-dag nemen: zonder goede reden wegblijven. Met optredens werken de verschillende groepen soms samen en kan het zijn dat er van je verwacht wordt dat je op een ander moment in de week komt oefenen. Er is geen opzeg termijn, er wordt geen restitutie verleend. Betalen doe je per maand/half jaar via internet. Gegevens krijg je na inschrijving over de mail toegestuurd.
Teens: vanaf 11 jaar (woensdag van 16.30 -17.30 uur) Zij zingen voornamelijk Engelstalige popsongs die ze zelf uitkiezen. Helga maakt er soms koortjes en stemmen bij en er worden solo’s gezongen. Ze treden ook op.
Volwassenen (maandag van 20.15-21.30) Inmiddels is dit de grootste groep van de zangwerkplaats. De repetities zijn ontspannen en gezellig maar toch wordt er hard gewerkt. Er gaat veel aandacht naar zangtechniek, samenzang, zuiverheid, uitspraak etc. Ook hier bepalen de zangers vaak zelf wat en waar ze zingen
INFO WELKOM GROEPEN AGENDA
CD presentatie JHNNMN Volwassen zingen de backings!
Zingen voor en bij de historische brandweer!
Vocalgroup Groep 3 vanaf ong. 17 jaar (maandag van 19.00-20.15 uur) Er worden meerstemmige (3- 5 st) pop songs gezongen en a-capella werk. Er worden solo’s gezongen. Zij bedenken hun eigen arrangementen en geven zelf invulling aan hun programma en optredens. Voor deze groep moet je zangervaring hebben.
GROEPEN